Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Παιδική μολυβοθήκη

Για να φτιάξουμε τη μολυβοθήκη της παρακάτω φωτογραφίας χρειαζόμαστε:

1. ένα γυάλινο βαζάκι  2. αστάρι  3. μαύρο ακρυλικό 4. μία χαρτοπετσέτα 5. κορδέλες σε αποχρώσεις του κόκκινου 6. κόλλα για ντεκουπάζ  7. ματ βερνίκι για ντεκουπάζ  8. πινέλα και σταμπαδόρους



     Με ένα σταμπαδόρο περνάμε το αστάρι στο βαζάκι. Αφότου στεγνώσει, κολλάμε το μοτίβο μας στο σημείο που επιθυμούμε  με την κόλλα για ντεκουπάζ. 


     Στη συνέχεια, με ένα πινέλο αρκετά χοντρό σχεδιάζουμε γραμμές στο βαζάκι. Καλό είναι να ακολουθούμε την ίδια φορά, για πιο ομοιόμορφα αποτελέσματα. 




     Μαύρες γραμμές επίσης σχεδιάζουμε στο σημείο που δείχνει το πράσινο βελάκι. Μετά βάφουμε με μαύρο ακρυλικό το σημείο που δείχνει το μπλε βελάκι. Συνεχίζουμε βάφοντας μαύρο και το άβαφτο σημείο από το βαζάκι της φωτογραφίας. 


      Αφού στεγνώσουν τα χρώματα περνάμε το βαζάκι μας με δυο στρώσεις ματ βερνίκι για ντεκουπάζ. Στο τέλος διακοσμούμε με κορδέλες.

Η  μολυβοθήκη μας είναι έτοιμη! 


3 σχόλια:

  1. Ό,τι πρέπει για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδιαφέρον σχόλιο και ιδιαίτερης βαρύτητας, αν λάβει κανείς υπόψη του το γεγονός ότι ειπώθηκε από άτομο που είναι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ταυτόχρονα!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα! Σ'ευχαριστώ καλή μου για τα τιμητικά σου σχόλια!!!

      Διαγραφή