Κυριακή 27 Μαΐου 2018

DIY νεσεσέρ

Για να φτιάξουμε το νεσεσέρ της φωτογραφίας που ακολουθεί χρειαζόμαστε:

1. ανοιχτόχρωμο ύφασμα  2. ένα φερμουάρ  3. τρέσα πομ -  πομ  4. βελόνα και κλωστές  5. μαρκαδόρους για ύφασμα  5. ύφασμα με κόλλα στη μία πλευρά του



     Αφού κόψουμε το ύφασμα στις διαστάσεις που θέλουμε, ζωγραφίζουμε πάνω σε αυτό οτιδήποτε επιθυμούμε. Εγώ, καθώς δεν το κατέχω και πολύ το θέμα ζωγραφική, ζωγράφισα εντελώς απλά λουλούδια σε ολόκληρο το ύφασμα. 










      Στη συνέχεια κόβουμε ένα κομμάτι από μαύρο (ή οποιουδήποτε άλλου χρώματος) ύφασμα, το οποίο έχει κόλλα στη μία του πλευρά. Αφού το τοποθετήσουμε στο ύφασμα (η πλευρά με την κόλλα να "κοιτάει" στο ύφασμα), το σιδερώνουμε, έτσι ώστε να λιώσει η κόλλα και τα υφάσματα να ενωθούν μεταξύ τους. (Εγώ τοποθετώ και ένα κομμάτι λαδόκολλα πριν σιδερώσω , για να αποφύγω τον κίνδυνο να μείνουν ίχνη κόλλας στο σίδερο).


     Στη συνέχεια ράβουμε το φερμουάρ και τις πλαϊνές πλευρές του υφάσματος, όπως φαίνεται στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://mycraftsandthoughts.blogspot.gr/2017/08/blog-post_9.html






     Έτοιμο το νεσεσέρ μας! Μπορούμε είτε να το αφήσουμε έτσι είτε να το διακοσμήσουμε με κάποια περαιτέρω στοιχεία. Εγώ επέλεξα να βάλω και στις δύο πλευρές μαύρη τρέσα πομ - πομ. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου